Lucia-optog på skolen

Skrevet 25. november 2016 af Theis

25. november stod den på juleklippedag på skolen. Og Thea skulle sammen med de øvrige piger i 2. klasse, gå Lucia-optog. Dagen var ventet med spænding, og det gik heldigvis rigtigt fint.

Efterfølgende gav pigerne koncert i hus 2, hvor der blev sunget 3 klassiske danske julesange.

Sommerferie 2015 – del II

Skrevet 19. august 2015 af Theis

Sidste uge af ferien, gik turen fredag nordvest på, til sommerhuset i Vrist. Allerede samme dag, ankom flokken af venner med børn, så vi nåede op på hele 12 personer. Der var gang i den, med 7 unger i dem larmedygtige alder! 🙂

Liv og glade dage, og der blev fløjet med drager, forsøgt at undgå bølger ved havet (med varierende held), leg, hygge m.m. Dagen efter gik turen til Thyborøn, hvor alle mand skulle til Fiskedag på havnen. Her blev til kælkning på is, smagsprøver på fisk, rundture på fiskekutter og skoleskib, hoppeborg, Tørfisk-koncert, og hvad der ellers hører sig til.
Efter fiskedagen tog de 2 øvrige familie hjemad.

Resten af ugen gik med hajklapperi til den helt store guldmedalje, et par ture på Kystcentret, sælsafari med traktorbus, en regnvejrsdag i Lemvig, loppemarked, drageflyveri, makrelfiskeri, Bovbjerg Fyr, stjerneskud i Thyborøn, badetur mv. Annelie og Preben kom igen forbi en dag, og moster og Jeppe slog et smut forbi en aften, da de havde været en tur i Lemvigom eftermiddagen.

En skøn uge, hvor vejret blev bedre og bedre, og helt sommeragtigt sidst på ugen.

Fredag aften gik turen hjem igen, da far skulle med arbejdet på Skanderborg Festival om lørdagen.

Sommerferie 2015 – del I

Skrevet 19. august 2015 af Theis

Første uge i sommerferien gik til sommerhuset i Hostrup. Her lagde vi ud med at fange lidt krabber, og gik i løbet af ugen benhårdt efter at slå vores personlige dagsrekord. Den er nu forbedret til 59. Der kunne knapt være flere i spanden!

I løbet af ugen fik vi besøg af først Mia, Cecilia, Henriette og Søreni en god dags tid. Herefter Annelie og Preben.

Ellers fik vi set lidt til havet, Gyldendal, afprøvet krabbevæddeløbsbanen, besøgt middelaldermarked ved Spøttrup Borg, en tur på Hjerl Hede, en tur til Skive og meget mere. Tiden fløj afsted, med skiftende vejr. Der var lidt blæst nogle dage, men heldigvis ikke det store nedbør.

Efter en god uges tid i Hostrup, blev det til nogle dage derhjemme, inden turen gik mod Vesterhavet.

I de dage fik vi slappet af, lavet så lidt som muligt, købt ny seng til Thea, besøgt Vizz legecenter med Martin, Vibeke og Marcus, og så stiftet bekendtskab med Momhøje naturlegeplads. Det var dagen inden turen vestpå, og vi mødtes med Carina, Emilie, Lauge, Lise, Daniel, Valdemar, Viktor og Johan i Momhøje. Super fint sted, med masser af natur og legeplads. Her blev der grillet og hygget. Så meget, så vi blev enige om at de alle måtte en tur med til Vesterhavet, dagen efter. 🙂

Alberte bliver klippet for første gang

Skrevet 17. juli 2015 af Theis

Nu 3 år gammel, måtte mor bøje sig, det var tid til Albertes første klipning. Til det havde vi allieret os med vores lokale hus-frisør – moster Sarah.

Alberte var så dygtig, sad fint stille, og fik klippet en smule af de lange lyse lokker.